Zamówiłem M50 z wnętrzem Mocha. Jakieś przemyślenia? | BMW i4 Forum
BMW i4 Forum banner

Zamówiłem M50 z wnętrzem Mocha. Jakieś przemyślenia?

6.1K views 8 replies 7 participants last post by  fortim  
#1 ·
Chociaż wciąż mogę wprowadzać zmiany, zamówiłem M50 z wnętrzem ze skóry Mocha. Zewnętrze jest Mineral White. Moją decyzją o wyborze koloru Mocha było to, że wygląda bogato i jest mniej kontrastu między tym kolorem a czarnymi wykończeniami. Nie chciałem Cognac, ale Tacora Red jest wciąż opcją. Jeśli ktoś ma wnętrze w kolorze Mocha, jaka jest wasza opinia na temat tego koloru?
Wszelkie inne uwagi będą mile widziane.

#2 ·
Myślę, że czerwień wygląda wspaniale z bielą

• Like
Reactions: Graham239
#4 ·
Zamówiłem skórę Mocha w moim nadchodzącym M440, ponieważ chciałem wentylowane fotele, które są dostępne tylko w kolorze czarnym lub Mocha. Poszedłbym na czerwony, gdybym nie chciał VS.
Naprawdę chciałem ostrygę, ale dostałem też mocha dla wentylowanych siedzeń.

• Like
Reactions: Ralph_mackie_O
#7 ·
Nie widziałem na żywo moki, ale czerwień Tacora jest bogatą lub ciemną czerwienią, prawie bordową. Oba będą bardzo dobrze pasować do bieli. Mam wrażenie, że jest tylko kilka kombinacji, które są naprawdę do bani.;)

#8 ·
Mimo że wciąż mogę wprowadzać zmiany, zamówiłem M50 z wnętrzem ze skóry Mocha. Zewnętrze jest Mineral White. Moją decyzją o wyborze koloru Mocha było to, że wygląda bogato i jest mniejszy kontrast między nim a czarnymi wykończeniami. Nie chciałem Cognac, ale Tacora Red jest wciąż opcją. Jeśli ktoś ma wnętrze w kolorze Mocha, jaka jest wasza opinia na temat tego koloru?
Wszelkie inne uwagi będą mile widziane.
Wybrałem Sanremo Green z mocha dla ciemniejszego wnętrza z odrobiną ciepła. Mój obecny 330e jest w kolorze mineral grey z cognac dla jasnego i lekkiego wnętrza.

Sprawdź YouTube - myślę, że widziałem kilka recenzji i4 z wnętrzami mocha.