Widżety iOS / MacOS BMW!!! | Page 2 | BMW i4 Forum
BMW i4 Forum banner
21 - 39 of 39 Posts
Tak, ten w prawym dolnym rogu też mnie zmylił. To tak naprawdę tylko skrót do mapy "Vehicle Finder" w aplikacji, aby pokazać, gdzie zaparkowany jest Twój samochód.
Doskonale. Właściwie nie musiałem jeszcze korzystać z tej funkcji (prawie raz!), ale jestem wdzięczny, że tam jest.

Dodałem ten widżet do pulpitu Maca i nie działa, jeśli kliknę na wentylator, aby wstępnie przygotować samochód. Wyświetla komunikat "Otwórz aplikację na iOS"... Jeśli to oczekiwane zachowanie tego konkretnego widżetu, to jest on bezużyteczny.
Ale inne mi się podobają! :)

Szybka aktualizacja, usunięcie i ponowna instalacja na iOS rozwiązała problem z Apple Watch dla mnie, ale teraz widżety na pulpicie się nie renderują :) no proszę!

Może jakiś proces aplikacji w tle wymaga aktualizacji...IDK?
Mój Apple Watch jest całkowicie zepsuty, wyświetla tylko obracającą się ikonę, nic się nie ładuje. Ponownie zainstalowałem aplikację iOS, ten sam problem.

Jak zrobiłeś twardy reset, czyszcząc do stanu fabrycznego? Naprawdę nie chcę iść tą drogą, najnowsza aktualizacja App Store prawdopodobnie to zabiła. Po prostu nie będę już z tego korzystać.
Zresetowałem Apple Watch, trzymając wciśnięty przycisk Digital Crown i przycisk boczny, aż pojawiło się logo Apple.

Mój Apple Watch jest całkowicie zepsuty, pokazuje tylko kręcącą się ikonę, nic się nie ładuje. Ponownie zainstalowałem aplikację iOS, ten sam problem.
Zrobiłem to kilka razy (trzeba być wytrwałym) i potwierdziłem również, że resztki aplikacji Watch OS My BMW zostały faktycznie usunięte po deinstalacji, przed ponowną instalacją.

Zresetowanie Apple Watcha jest również dobrą praktyką (wyłączenie, ponowne włączenie, a nie reset fabryczny) po ponownej instalacji.

Coś jest nie tak z widokami aplikacji Watch i widżetu na pulpicie dla tej wersji MyBMW, słaba kontrola jakości, westchnienie.

Zrobiłem to kilka razy (trzeba być wytrwałym) i potwierdziłem również, że resztki aplikacji Watch OS My BMW zostały faktycznie usunięte po deinstalacji, przed ponowną instalacją.

Zresetowanie Apple Watch jest również dobrą praktyką (wyłączenie, ponowne włączenie, a nie reset fabryczny) po ponownej instalacji.

Coś jest nie tak z widokami aplikacji Watch i widżetu na pulpicie dla tej wersji MyBMW, słaba kontrola jakości, westchnienie.
Widżet na pulpicie na moim Mac OS Sonoma nigdy u mnie nie działał. Zrezygnowałem, ponieważ nie używałem go często.

Czy nadal masz aplikację Watch? Po ostatniej aktualizacji aplikacji (3.11.1) aplikacja zegarka zniknęła. Nadal mam komplikację, ale oczywiście nic nie robi.

Edycja: Cóż, nieważne. Teraz znowu wróciła, ale bez funkcjonalności. Spróbuję ponownie zainstalować.

Edycja 2, Electric Boogaloo: Ponownie zainstalowano aplikację zegarka, bez skutku. Zrestartowano zegarek, teraz działa. Huzzah.
Ja również straciłem aplikację Apple Watch. Próbowałem zresetować zegarek, ale bez powodzenia...

Ja również straciłem aplikację Apple Watch. Próbowałem zresetować zegarek, ale bezskutecznie...
Kroki, które podjąłem:
  1. Wyloguj się z aplikacji
  2. Usuń aplikację
  3. Znajdź i zainstaluj ponownie ze sklepu App Store
  4. Zainstaluj/włącz na zegarku, jeśli masz wyłączone automatyczne ładowanie aplikacji
  5. Zaloguj się ponownie do My BMW
  6. Uruchom ponownie Apple Watch
  7. Módl się, żeby zadziałało

Mogą być konieczne kilkukrotne zamknięcie aplikacji iOS i wylogowanie/zalogowanie, ale ogólnie rzecz biorąc, u mnie działa ponownie.

Dotyczy to watchOS 10.1.1 na Ultra 2, z MyBMW 3.11.1 na iOS 17.1.1

Wykonane kroki:
  1. Wyloguj się z aplikacji
  2. Usuń aplikację
  3. Znajdź i zainstaluj ponownie ze sklepu App Store
  4. Zainstaluj/włącz na zegarku, jeśli masz wyłączone automatyczne ładowanie aplikacji
  5. Zaloguj się ponownie do My BMW
  6. Uruchom ponownie Apple Watch
  7. Módl się, żeby zadziałało
Być może trzeba będzie kilka razy zamknąć aplikację iOS i wylogować się/zalogować, ale ogólnie rzecz biorąc, u mnie znowu działa.

Dotyczy to watchOS 10.1.1 na Ultra 2, z uruchomionym MyBMW 3.11.1 na iOS 17.1.1
Dzięki za to, niestety bez powodzenia. Mój Apple Watch to Series 3 z zainstalowanym 8.8.1 z iPhone 14 Pro/IOS 17.1.1, więc mogę tylko założyć, że mogli zaprzestać wsparcia dla tego modelu zegarka/systemu operacyjnego?

Dzięki za to, niestety bez powodzenia. Mój Apple Watch to seria 3 z zainstalowanym 8.8.1 z iPhone 14 Pro/IOS 17.1.1, więc mogę tylko założyć, że mogli zaprzestać wsparcia dla tego modelu zegarka/systemu operacyjnego?
Prawdopodobnie. Apple dostarcza WatchOS 10, a 3 obsługuje tylko do 8.

Cóż, najważniejsze, czego się tu nauczyłem, to to, że cieszę się, że nie mam Apple Watch...! Czy musimy teraz prosić ludzi, aby wymieniali, czy są z Team Apple czy Team Android w swoich podpisach??

Ja również miałem wirujące kółko w aplikacji Zegarek, ale dla mnie pomogło rozparowanie i ponowne sparowanie zegarka z iPhonem, a następnie ponowne uruchomienie zegarka.

21 - 39 of 39 Posts