Przeglądaj i udostępniaj tutaj zdjęcia BMW i4 2022+ w kolorze San Remo Green Metallic.
Opcje kolorów BMW i4 2022
Opcje kolorów BMW i4 2022
Translation: "Bardzo lubię San Remo Green!"Wiele ujęć SRG w tym filmie
To niesamowite! Wow! Co za wspaniały samochód!SRG z XPEL satin (matowy PPF)
”frozen srg” View attachment 14006
View attachment 14004
View attachment 14003
View attachment 14005
Ale świetny kolor! A czerwone zaciski sąNowy samochód przybył ⚡ View attachment 15094
View attachment 18744
Cerium grey z San Remo green nadaje samochodowi nieco jaśniejszy wygląd. 👌
Według mnie San Remo Green z Shadowline jest lepszy. Najlepszy komplement, jaki otrzymałem, to taki, że wygląda oszałamiająco i jednocześnie dyskretnie. Wszystko zależy od Twojego gustu, nie możesz się pomylić, jeśli podążasz za własnym gustem.Zamówiłem M50 w kolorze San Remo Green bez pakietu Shadowline, ponieważ uznałem, że nie jest wart 400 dolarów. Zaczynam się wahać na podstawie zdjęć, a najbardziej przeszkadzają mi szare lusterka. Co ludzie o tym myślą? Czy powinienem przełączyć się na Shadowline?
One są rzeczywiście wspaniałe!O wiele bardziej wolę moje SRG i szare combo w porównaniu do czerni z pakietu Shadowline. Bardzo ładnie kontrastuje - to tylko moje zdanie!
View attachment 18764
Myślę, że to tylko i4eDrive40Jednym z czynników jest to, że laserowe światła lub nie - laserowe światła wyglądają ostrzej (IMO) z Shadowline. Krążą nies 확인되지 루머, że laserowe światła nie będą już dostępne dla przyszłych i4.
Gratulacje!🥳Tak, w końcu. Mój Sanremo M50 dotarł wczoraj do mojego dealera. To 17 dni od produkcji. To robi wrażenie. W ten weekend dostarczyli do salonu 33 i4, więc mój nie będzie gotowy do odbioru do przyszłego tygodnia po przygotowaniu i powłoce😃