San Remo Green Metallic 2022+ BMW i4 Zdjęcia | Page 10 | BMW i4 Forum
BMW i4 Forum banner
181 - 200 of 327 Posts
  • Like
Reactions: steffo
  • Haha
Reactions: dudenjen
  • Love
Reactions: ssh
Zamówiłem M50 w kolorze San Remo Green bez pakietu Shadowline, ponieważ uznałem, że nie jest wart 400 dolarów. Zaczynam się wahać na podstawie zdjęć, a najbardziej przeszkadzają mi szare lusterka. Co ludzie o tym myślą? Czy powinienem zmienić na Shadowline?

View attachment 18744
Cerium grey z San Remo green nadaje samochodowi nieco jaśniejszy wygląd. 👌
Zamówiłem M50 w kolorze San Remo Green bez pakietu Shadowline, ponieważ uznałem, że nie jest wart 400 dolarów. Zaczynam się wahać na podstawie zdjęć, a najbardziej przeszkadzają mi szare lusterka. Co ludzie o tym myślą? Czy powinienem przełączyć się na Shadowline?
Według mnie San Remo Green z Shadowline jest lepszy. Najlepszy komplement, jaki otrzymałem, to taki, że wygląda oszałamiająco i jednocześnie dyskretnie. Wszystko zależy od Twojego gustu, nie możesz się pomylić, jeśli podążasz za własnym gustem.

Image

Image

Jednym z czynników jest to, czy są światła laserowe, czy ich nie ma - światła laserowe wyglądają ostrzej (IMO) z Shadowline. Krążą niesprawdzone pogłoski, że światła laserowe nie będą już dostępne dla przyszłych i4.

Jednym z czynników jest to, że laserowe światła lub nie - laserowe światła wyglądają ostrzej (IMO) z Shadowline. Krążą nies 확인되지 루머, że laserowe światła nie będą już dostępne dla przyszłych i4.
Myślę, że to tylko i4eDrive40 :)

• Sad
Reactions: dudenjen
Tak, w końcu:love:. Mój Sanremo M50 dotarł wczoraj do mojego dealera. To 17 dni od produkcji. To robi wrażenie. W ten weekend dostarczyli do salonu 33 i4, więc mój nie będzie gotowy do odbioru do przyszłego tygodnia po przygotowaniu i powłoce😃

Attachments

Tak, w końcu:love:. Mój Sanremo M50 dotarł wczoraj do mojego dealera. To 17 dni od produkcji. To robi wrażenie. W ten weekend dostarczyli do salonu 33 i4, więc mój nie będzie gotowy do odbioru do przyszłego tygodnia po przygotowaniu i powłoce😃
Gratulacje!🥳

Muszą wkładać prawdziwy wysiłek, aby przyspieszyć samochody tutaj przed Nowym Rokiem.. 😄

Mój M50 z 44 tygodnia produkcji w końcu dotarł wczoraj 😊 Co za fantastyczny samochód. Całe oczekiwanie poszło w zapomnienie😄 Samochód został dostarczony w Q4 zgodnie z ustaleniami👌 W środę będzie PPF w miejscach narażonych na uszkodzenia, takich jak drzwi "stopień", tylny zderzak/klapa załadunkowa, za tylnym kołem dolna część zderzaka + pełna korekta lakieru i powłoka ceramiczna Formula Quartz w STEK Porsgrunn. Od teraz mycie będzie odbywać się w możliwie najdelikatniejszy sposób😎
Image
Image
Image
Image

181 - 200 of 327 Posts