Konfigurator USA?? | BMW i4 Forum
BMW i4 Forum banner

Konfigurator USA??

6K views 13 replies 10 participants last post by  ElectricBIM  
#1 ·
Spóźniłem się trochę z rezerwacją mojego M50 (początek lipca), więc oczywiście z niecierpliwością czekam, aż dealer skontaktuje się ze mną, abym mógł wybrać opcje… co mam nadzieję, nastąpi wkrótce - jesień…

Oczywiście obsesyjnie myślę o cenach i o tym, które opcje mają największy sens dla mojego gustu - ale NAJLEPIEJ nie ma jeszcze strony z konfiguracją na stronie BMW US. Czy ktoś wie, kiedy to ruszy?

Na marginesie, jestem zaskoczony, że Brooklyn Grey nie jest tak popularny! Zwłaszcza z elementami z włókna węglowego!

#3 ·
Byłem więc trochę spóźniony z rezerwacją mojego M50 (początek lipca), więc oczywiście z niecierpliwością czekam, aż dealer skontaktuje się ze mną, abym wybrał opcje… co mam nadzieję, że nastąpi wkrótce – jesień…

Oczywiście obsesyjnie myślałem o cenach i o tym, które opcje mają największy sens dla mojego gustu – ale NADAL nie ma strony z konfiguracją na stronie BMW US. Czy ktoś wie, kiedy to ruszy?

Na marginesie, jestem zaskoczony, że Brooklyn Grey nie jest tak popularny! Zwłaszcza z elementami Carbon!
Witamy na forum @ElectricBIM! Gratulacje z okazji rezerwacji i4! Tak, to trochę denerwujące, że poza stroną przedsprzedażową nie ma jeszcze pełnego konfiguratora. Jakie opcje bierzesz pod uwagę dla swojego samochodu?

#7 ·
Witaj na forum @ElectricBIM! Gratulacje z okazji rezerwacji i4! Tak, to trochę denerwujące, że poza stroną przedsprzedażową nie ma jeszcze pełnego konfiguratora. Jakie opcje bierzesz pod uwagę dla swojego samochodu?
Brooklyn Grey z bardziej czarnymi kołami, pakietem włókna węglowego (wewnątrz i na zewnątrz) z pakietem premium, czerwonym wnętrzem Tacora, czarną osłoną chłodnicy i reflektorami… reszta naprawdę zależy od tego, na jakim jestem poziomie cenowym. Chciałbym jeszcze dostać pasy bezpieczeństwa M i system dźwiękowy HK.

#5 ·
Tak. Super frustrujące, że konfigurator w USA wciąż nie działa. To sprawiło, że byłem zdenerwowany z powodu mojego zamówienia w przedsprzedaży, więc zadzwoniłem do lokalnego dealera (SoCal), powiedzieli, że nie otrzymali żadnych nowych informacji na temat i4 od czasu ich ogłoszenia i myśleli, że nie będą dostępne do "połowy lata".

Ponownie rozważam mój zakup.

#6 ·
Tak. Super frustrujące, że konfigurator w USA wciąż nie działa. To mnie zdenerwowało w związku z moim zamówieniem w przedsprzedaży, więc zadzwoniłem do lokalnego dealera (SoCal), powiedzieli, że nie otrzymali żadnych nowych informacji na temat i4 od czasu ich ogłoszenia i myśleli, że nie będą dostępne do "połowy lata".

Ponownie rozważam mój zakup.
Warto trochę poczekać, żeby to cudo dostać!!
Jak powiedział "Greensalon", możesz mieć dobre pojęcie z konfiguratora BMW Canada!

#8 ·
BMW USA właśnie wysłało mi e-mail.

„WKRÓTCE:
PROJEKTOWANIE TWOJEGO PRZYSZŁEGO i4
W listopadzie możesz rozpocząć konfigurowanie zamówionego i4, np. dodając swój ulubiony kolor, pakiety i nie tylko. Skontaktujemy się z Tobą, gdy konfiguracja i4 będzie dostępna na stronie bmwusa.com lub gdy będziesz mógł skontaktować się ze swoim dealerem, aby dokończyć budowę.”

To naprawdę denerwujące, że wszystkie inne kraje opublikowały konfigurację i ceny, ale BMW USA nie pozwala nam jeszcze planować i budżetować opcji. Kanada jest dobrym porównaniem, ale łączą tak wiele opcji, że naprawdę trudno jest oszacować ostateczną cenę w USA.

#10 ·
BMW USA właśnie wysłało mi e-mail.

„WKRÓTCE:
PROJEKTOWANIE TWOJEGO PRZYSZŁEGO i4
W listopadzie możesz rozpocząć konfigurowanie zamówionego i4, na przykład dodając swój ulubiony kolor, pakiety i nie tylko. Skontaktujemy się z Tobą, gdy konfiguracja i4 pojawi się na stronie bmwusa.com lub gdy będziesz mógł skontaktować się ze swoim dealerem, aby dokończyć budowę.”

To naprawdę denerwujące, że wszystkie inne kraje opublikowały konfigurację i ceny, ale BMW USA nie pozwala nam jeszcze planować i budżetować opcji. Kanada jest dobrym porównaniem, ale łączą tak wiele opcji, że naprawdę trudno jest oszacować ostateczną cenę w USA.
Kiedy opublikowałeś, sprawdziłem moją pocztę e-mail i dostałem to samo. Przynajmniej to jakieś wieści… ale całkowicie się zgadzam… nie wiem, dlaczego dobre stare US of A stoi z tyłu.

#9 ·
Czy to ominęło moją skrzynkę odbiorczą???

Dziękuję za udostępnienie treści e-maila!

Ja również zgadzam się z Tobą, jak frustrujące jest niemożność planowania i budżetowania.

Przynajmniej data w listopadzie daje nam czas na naprawdę rozważenie naszej decyzji, biorąc pod uwagę, że embargo na recenzje i4 zostanie zniesione 13 października. Czekam, aby lepiej zrozumieć samochód z recenzji. Dokładniej, czy podany zasięg jest rzeczywiście lepszy. Jeśli tak, to mogę zdecydować się na M50 zamiast eDrive40.

#13 ·
Wiosna, aż dostaną model wystawowy? O człowieku...
Tak to wygląda, ale nie jest potwierdzone. Powiedział, że prawdopodobnie dostaną go mniej więcej w tym samym czasie, kiedy zaczną przychodzić pierwsze zamówienia, co powinno nastąpić w marcu. Po prostu nie mogę się doczekać, żeby dostać jakieś wiadomości i mam nadzieję, że wkrótce złożę zamówienie 😁