Jaki jest prawdziwy kolor wnętrza "Drobnoziarnisty dąb o otwartych porach"? | Page 2 | BMW i4 Forum
BMW i4 Forum banner
21 - 31 of 31 Posts
Przyjąłem dziś naukowe podejście u lokalnego dealera :) Zrobiłem zdjęcie Fine-wood Oak wraz z neutralną szarą kartą i dostosowałem balans bieli w programie Photoshop. Kolor wygląda na dość neutralny (jeśli Twój ekran jest skalibrowany...):
Image
Myślę, że wygląda to również dobrze ze skórą Mocha, więc to stało się moją wybraną konfiguracją :)

Discussion starter · #22 ·
Hej, spójrz na ten ciemnoszary dąb!
Rzeczywiście, dobrze wygląda również z Mokką.

Discussion starter · #25 ·
Według mojej matki (!), ciemnoszary powinien pasować do prawie każdego innego koloru. A ona żyje już kilka lat, powiedzmy :)
Tak, myślę, że dąb (będąc ciemnoszarym) i czerwona skóra byłyby dobrym połączeniem.

Bardzo poważnie rozważałem dąb o otwartych porach zamiast włókna węglowego. Ale także indywidualne drewno o otwartych porach ze srebrnym efektem robi wrażenie i myślę, że wyglądałoby również wspaniale z czerwonym wnętrzem.

Miałem coś takiego w moim 550i. To nie jest piękne, ale się wtapia. Najważniejsze dla mnie jest to, że jest mniej błyszczące niż alternatywy. Wolę wiśnię o otwartych porach lub podobną.

21 - 31 of 31 Posts