Recenzje Audi A6 e-tron | BMW i4 Forum
BMW i4 Forum banner

Recenzje Audi A6 e-tron

2.8K views 11 replies 11 participants last post by  First EV  
#1 ·
Recenzje A6 e-tron zaczynają pojawiać się w Internecie.

#2 ·
Dlaczego myślałem, że to zostało wydane wieki temu?

#6 · (Edited)
Cóż, obejrzałem recenzje i muszę powiedzieć, że wyglądają dobrze! S6 jest wręcz seksowny.
Chociaż bardzo podobały mi się sedany, wybrałbym Avant (kombi), ponieważ mamy już sedana i chciałbym wymienić mojego X5 i uciec od SUV-a.

Podobało mi się, że można wybrać rozmiar baterii (75 lub 94); ekrany są ładne, ale prawie żadnych przycisków.
Funkcjonalne ustawienia Regen, dobre opcje mocy i zasięgu, ładne wnętrze, świetny system dźwiękowy B&O.

Zaskoczyłem sam siebie. Porównałbym je z i4e40 i M50; są również nieco droższe niż BMW: 70 000 - 100 000 euro.

#8 ·
Wygląda naprawdę dobrze. Jedna myśl, która przyszła mi do głowy podczas oglądania, to dziwna ilość "przesady" w niektórych miejscach, takich jak podwójne porty ładowania z automatycznymi elektronicznymi klapkami - głośnik w zagłówku dla kierowcy, aby słyszeć wskazówki nawigacyjne i nie przeszkadzać pasażerom - a jednak brak uchwytów nad drzwiami i żadnych przycisków.

#10 ·
Myślę, że jest... w porządku? Projekt mnie zbytnio nie powala, ale też mnie nie obraża. Trochę zbyt prosty i nie wzbudza żadnego entuzjazmu. Bardzo Audi.

#11 ·
Mam Audi i nie sądzę, żebym kupił następne. Największą frustracją dla mnie jest system informacyjno-rozrywkowy. Nie oczekuję jakości oprogramowania na poziomie iPhone'a, ale dla mnie interfejs użytkownika jest prawie bezużyteczny. Biorąc pod uwagę cenę, oczekuję znacznie więcej.

#12 ·
Mam audi i nie sądzę, żebym kupił kolejny. Największą frustracją dla mnie jest system informacyjno-rozrywkowy. Nie oczekuję jakości oprogramowania na poziomie iPhone'a, ale dla mnie interfejs użytkownika jest niemal bezużyteczny. Biorąc pod uwagę cenę, oczekuję znacznie więcej.
Mój problem z Audi polega na tym, że odmawiają umieszczania przycisków tempomatu na kierownicy. Ten mały drążek nie jest moją preferencją.

• Like
Reactions: DS9